EN ACTIE! 2018-03-11T16:05:27+00:00

Wat?

Rope Filmproductions kan uiteenlopende opdrachten uitvoeren. Promotiefilms, bedrijfsvideo’s, documentaires’, video-cv’s of registraties: wij produceren de films geheel zelf of in samenwerking met vaste partners

Hoe?

Rope Filmproductions helpt opdrachtgevers bij het formuleren van de opdracht en werkt van idee via script en naar realisatie van film, vastgelegd op memorystick of gepubliceerd op internet. De opdrachtgever kan het proces volgen en als dat wenselijk is ook bijsturen.

Voor wie?

Rope Filmproductions werkt voor iedere respectabele opdrachtgever. Daarbij hebben de teamleden affiniteit tot projecten met culturele of maatschappelijke relevantie, zoals muziek, beeldende kunst, emancipatie, duurzaamheid, innovatie en startend ondernemerschap.

Wat kost het?

De kosten van een filmproductie worden bepaald door de inzet van productiemiddelen en de benodigde tijd aan voorbereiding, opnamen, montage en afwerking. Dat verschilt per film. Wij maken graag een offerte, na overleg.Voor startende ondernemers en bijzondere projecten berekenen wij een passend tarief.

Onze expertise

Rope Filmproductions is een eenmansbedrijf, opgericht door Robbert Clignett. Tegelijk is Rope een vast team van zelfstandigen, met als kern vader en zoon Clignett. Het grote enthousiasme voor het medium en maatschappelijke betrokkenheid vormen de drijfveren voor het ondernemen.

Kunnen we een opdracht niet uitvoeren met het vaste team, dan zoeken we professionele versterking. Vaste zakelijke partners zijn: Josien de Geus Visual Arts & Photography, Van Domburgh Videoproductions en 6rec.